Behandlinger og priser

Kosmetiske behandlinger


Vi er naturligvis registreret hos både Sundhedsstyrelsen, Sikkerhedsstyrelsen samt Styrelsen for patientsikkerhed.


  • Behandlinger med ikke-permanente fillers, for at skulpturere samt genskabe tabt volumen. Der er mange muligheder! Fillers bruges også til at skabe smukke, fyldige læber.
  • Behandling mod rynker, tunge øjenbryn og meget mere med botulinumtoksin type A (Botox).
  • Semi-permanent makeup, med Microblading eller Micropigmentation.
  • Micro-needling -Et elektrisk stempel med mange små nåle, der injicerer forskellige serums ned i hudens yderste lag og giver et maksimalt fugtboost. Giver lækker glød, strammer op, mindsker fine linjer, akne ar og store porer, giver huden smidighed og et friskt udseende.OBS! Ved behandling med botox og fillers, SKAL du have været til en lovpligtig forundersøgelse/konsultation, senest 48 timer inden behandling. Du skal kun til den ene konsultation, den ene gang, derefter kan du blive behandlet så ofte du vil.


Længere nede, kan du finde information om de forskellige kosmetiske behandlinger der tilbydes i klinikken. Vi tilbyder dog flere behandlinger, såsom ansigtsbehandlinger og kropsbehandlinger med vores fantastiske økologiske produkter og mange flere, som du kan tilgå via online bookingen.


Hos os, stræber vi efter det smukke, æstetiske og naturlige resultat.


Vi har fokus på at fremhæve din egen naturlige skønhed samt hjælpe dig med at opnå dine ønskede resultater, i en tryg atmosfære med en behandler du er tryg ved.

Har du spørgsmål, så kontakt os endelig via SOME, mail eller tlf.

Ikke-permanente fillersFillers til læbeforstørrelse, tear-trough og tindinger fra... 2200kr. pr. ml.


Fillers til ansigtet (kindben, næse, kæbelinje, hage, kinder, nasolabiale furer mfl.) fra... 2800kr. pr. ml.


Husk at du først skal til en konsultation senest 48 timer, inden din filler behandling. 

Iflg. lovgivningen, skal du have mindst 48 timers betænkningstid, inden du får en kosmetisk behandling med fillers eller botox. Dette støtter vi naturligvis fuldt op om, da det skal være en velovervejet beslutning og ikke en spontan idé. Til konsultationen (hos sygeplejersken) finder vi sammen frem til hvor mange ml. du behøver, for at opnå dit ønskede resultat, og du vil få rig mulighed for at få besvaret dine eventuelle spørgsmål. Behandlinger med fillers, er utroligt alsidigt og man bruger det til at genskabe tabt volumen, skulpturere og forme. Har du f.eks. en næse der ikke harmonerer med dit ansigt, kan man korrigere den med filler. Man kan også lave en skarp kæbelinje og hage, så man får en smukkere profil der skaber en smuk harmoni fra pande til hage., når man kigger fra siden. Ej at forglemme rander og poser under øjnene, som fjernes ved hjælp af filler, så man ser mere frisk ud. Mulighederne er mange! Vores fillers har en ca. holdbarhed på 9-18 mdr. afhængigt af område, type og hvordan din metabolisme er.


Du booker din konsultation via online bookingen, eller telefonisk.

Semi-Permanent Makeup 

OBS.: Kan først bestilles efter den 6. oktober 2023


(Alle priser er inkl. en touch-up efter 4-6 uger)


Hyper Naturlige 3D/Hårstrå bryn med Microblading... 3300 kr.


Naturlige 3D/hårstrå bryn med maskine...  3550 kr.


Ombré Shade-Brows (Bryn der har en skygge effekt og "fader" ud ved starten af brynet og ved toppen... Fra 3550kr.


Læber -3D -toning eller Blush ( giver et "blødt" og uskyldigt look, med farve på hele læben)... 4500 kr.


Eyeliner (Flere forskellige slags. Se alt info i online bookingen)... Fra 2350 kr.-Også kaldet "Permanent makeup" eller kosmetiske tatoveringer, selvom det egentligt ikke er permanent. I danmark, er det ulovligt at tatovere i ansigtet med almindelig tatoverings farve og nåledybde. Ved en kosmetisk tatovering, arbejder man kun i epidermis som er det yderste hudlag, og derved slides pigmentet af efter nogen tid. Holdbarheden afhænger af flere faktorer såsom valgt metode, hudtype, efterpleje, sygdom og "forurening" fra udefrakommende partikler. 


Microblading giver det mest naturlige resultat, når der laves 3D/hårstrå øjenbryn, men det er også den metode der har dårligst holdbarhed. Metoden er sart i helingsfasen, så det er vigtigt at man passer og plejer dem nøjagtigt som anvist i den medfølgende pjece. Microblading er en manuel teknik, hvor man arbejder med en pen (som en kuglepen) med et kirurgisk stålblad med 12-14 mikro nåle på, hvorved man kan lave en "vifte"bevægelse med pigment på.


Mikropigmentering foregår med maskinen, som går lidt dybere og mere jævnt i huden, men stadig holder sig i epidermis (yderste hudlag). Her er det ligesom en normal tatoveringsmetode hvor nålen trækker pigmentet op i kammeret og dernæst placerer det i huden. Mikropigmentering er ikke lige så sart og holder bedre. Det anbefales bla. til personer med alopecia, olieret hud, psoriasis og andre der har udfordringer med sin hud.


Sandra, der udfører disse behandlinger, er Master uddannet i kosmetiske tatoveringer, har undervist flere klinikker og fagfolk i hendes teknikker, og er ekstremt perfektionistisk omkring hendes arbejde. Du kan være 100% tryg i hendes kompetente hænder.


Alle kosmetiske tatoveringer udføres efter at området er helt bedøvet. Inden behandlingen, vil vi sammen være nået til enighed om dit ønskede resultat og du skal godkende den optegning der er lavet med en helt alm. makeup-pen, inden du godkender behandlingen. Er du i tvivl om dette kunne være noget for dig, så book evt. en gratis konsultation, så du kan få en professionel og tryg rådgivning, inden du beslutter dig.


Alle pigmenter er økologiske, veganske, ikke testet på dyr, indeholder ikke metaller og er dermatologisk testet ned til mindste molekyle! Holdbarheden er op til ca. 3-5 år, men man skal komme til en årlig touch-up, da det ellers vil falme for meget. Sandra arbejder også med cancer patienter og personer med slemme allergier, så der kan trygt bookes hvis du er en af de sidstnævnte, da immunsvækkede personer godt kan tåle disse pigmenter.  Du er evt. velkommen til en prik test, såfremt du ønsker yderligere tryghed.


Læs flere informationer og vigtig viden inden din behandling, via online bookingen.Micro-Needling
Nano fugt-booster (små nano nåle. -Stort set ingen rødme)... 1200 kr.


Lightening Power (lysner hyperpigmentering -rødme ses i ca. 2 dage)... 1500 kr.


Gold Glow (24 k guld + stamcelle serum -rødme ca. 2 dage)... 1800 kr.


Mega fugter (Hyaluronsyre serum -rødme i ca. 2 dage)... 1500 kr.


Den grønne smooth-skin pakke kombi (Læs mere i online bookingen)... 1800 kr.


OBS. Ved alle andre micro-needling behandlinger end nano, bliver huden først bedøvet med creme og giver små "hudafskrabninger", rødme, ømhed og følelsen af at være solskoldet, i op til 3 dage. Efterfølgende begynder det yderste hudlag at skalle af, for at give plads til ny og fin hud. Der bliver IKKE udført disse behandlinger på aktiv akne, inflammeret hud, herpes udbrud eller aktiv psoriasis. Alle serums er allergivenlige og med naturlige ingredienser. Der SKAL påsmøres fugtgivende serum ca. hver 3. vågne time, for at beskytte den nye hud (kan evt. købes med rabat i klinikken) indtil huden er stoppet med at afskalle. og huden må ikke udsættes for direkte sollys i op til 6 uger.Micro-needling (eller kollagen induktionsterapi) er hurtigt blevet en eftertragtet hudbehandling. Så hvorfor er denne ansigtsbehandling en af de mest efterspurgte hudbehandlinger globalt?


Kort sagt, er det de dybe områder og de mange hududfordringer, som denne avancerede ansigtsbehandling kan behandle. Vi vil fortælle lidt om, hvordan det virker, hvem der får gavn af en micro-needling behandling, og hvad du kan forvente, når du investerer i micro-needling.


Microneedling virker ved at udløse kroppens sårhelings proces. Mange små nåle på et elektrisk stempel, skaber bittesmå punkteringer i huden, for at skabe en kontrolleret skade i en bestemt dybde. Disse kanaler udløser kroppens naturlige sårhelings proces og aktiverer produktionen af ​​kollagen og elastin for at hjælpe med at genopbygge hudens struktur, hvilket giver langvarige resultater.


Yderligere fordele omfatter gendannelse af ny og fin hud samt reduktion af hyperpigmentering og ar.


Som allerede nævnt, er micro-needling en yderst alsidig behandling med masser af fordele.


AKNE AR

For det første, har micro-needling vist sig at stimulere produktionen af ​​kollagen, hvilket gør det til en fremragende ansigtsbehandling for alle, der ønsker at forbedre hudens fasthed og bevare et ungdommeligt udseende.

Micro-needling har også vist utrolige resultater for dem, der har ar fra akne. Igen, på grund af stigningen i kollagen, udjævnes huller/buler i huden, hvilket hjælper med at udjævne hudens tekstur. Faktisk er micro-needling en af ​​de mest effektive professionelle ansigtsbehandlinger mod akne ardannelse.


HYPERPIGMENTERING / MØRKE PLETTER

Vi ved også, at micro-needling har vist sig at være effektiv når det kommer til at udjævne hudtonen, da den er i stand til at regulere produktionen af ​​pigment. Når vi oplever en ujævn hudtone eller mørke pletter (hyperpigmentering), skyldes det en overstimulering af pigment, så micro-needling hjælper med at genoprette pigmentproduktionen til et sundt niveau. Der sker en yderligere pigment reduktion ved tilføjelse af vores stamcelle serum.


OPSTRAMNING OG REDUKTION AF FINE LINJER OG STORE PORER

Til sidst, dets opstrammende fordele gør at micro-needling ikke kun er ideel til hudforyngelse, men også en fremragende behandling til at reducere forstørrede porer.

Der er mange forbedringer i din huds sundhed ved at få en række micro-needling behandlinger ( Vi anbefaler 3 behandlinger med ca 4 ugers mellemrum ).


Det, at denne behandling skaber små 'kanaler' i huden betyder, at der er et indgangspunkt for hudplejeaktive produkter, såsom hyaluronsyre serum, stamcelleserum med 24 karat guld og lysnende enzym serum, der mindsker hyperpigmentering. Micro-needling sørger for at komme dybt ned i huden for at opnå et kæmpe fugtboost indefra, samt at skabe nogle overlegne resultater.

Billeder med behandlingernes beskrivelse og teknikker