Resultater og online booking

Vi går ind for gennemsigtighed og har savnet en hjemmeside med rigtige billeder af behandlinger og resultater. Tag endelig en rundtur på vores hjemmeside.

Klik her, for at komme til 

online booking, konsultationer, oversigt over behandlinger mfl.

Før og efterbillede af

filler behandling, til at få fyldige læber. Teknikken der er brugt her, kaldes Russian technique, og dette resultat kan bedst opnås, hvis man ikke har noget filler i læberne i forvejen. Her er der brugt ca. 1,5 ml filler.


Filler i læber

Nasolabiale furer og Marionetlinjer.

Filler bruges også til at mindske de folder man har, fra næsen og ned til munden samt fra mundviger og ned til hagen.

Tear-trough

Filler til at fjerne rander eller poser under øjnene. 

Permanent makeup.

Ingen ansigter er ens, derfor er der heller ingen bryn der er ens. Læber og eyeliner er dog lettere at lave som en generel ønsket form. Vores vision er, at alt permanent makeup, skal se så naturligt ud som muligt. Her følges ansigtets naturlige konturer og der bruges ikke skabeloner, som mange andre klinikker gør. Derfor er der ingen bryn der er ens, her hos os. Inden din behandling, bliver der først optegnet det ønskede resultat med en bryn-pen, så du selv er med til at bestemme form, volume og farve. Hold musen foran billedet, så vil der stå hvilken behandling der er lavet.

PMU af læber med ny form
Eyeliner med opadgående hale for løft
Eyeliner, Cat-eye
PMU af læber, Blush
Microblading, ny form
Microblading transformation
Diskret hverdags eyeliner med illusion af mascara
PMU med maskine
IMG_7218
IMG_20230204231954
IMG_7193 (1)
Hello world

Micro-needling


Giver et kæmpe fugtboost, direkte ned i huden ved hjælp af vores økologiske serummer samt stamcelleserum og et elektrisk stempel med en masse nåle. Fjerner små rynker, fine linjer, løfter og giver en flot glød. Disse billeder er taget ca 1 uge efter behandlingen.
Botox - behandling mod rynker


Vi bruger kun den reneste botox til vores behandlinger. Holdbarheden er mellem 3-6 mdr.

Alle vores kosmetiske behandlinger bliver lavet med dig i fokus. Vi efterstræber at nå dine ønsker såvel som mål, og vi er glade, når du er glad.

For at se flere resultater, så besøg vores instagram og facebook profiler